Skip to main content

Om Træservice Gruppen

Vi har arbejdet med træer i mere end 20 år og har stor erfaring med træpleje og træfældning.

Frederik Juul Simon er uddannet skov- og naturtekniker ved Skovskolen og efterfølgende træplejer ved Beder Gartnerskole. Siden 2001 har han drevet Træservice Gruppen, der arbejder professionelt med træfældning, -beskæring og plantning.

Frederik har desuden erfaring med både klippeklatring, alpinklatring og træklatring og er også uddannet erhvervsklatrer/ industriklatrer. Udover Træservice Gruppen driver Frederik også klatreservice.dk, der løser mange forskellige opgaver i højden med seneste nye rope access metoder dvs. arbejde i reb på bygninger, master og tage, samt arboristklatring.dk, der tilbyder uddannelse til professionelle og private indenfor klatring, fældning og beskæring.

Frederik Juul Simon
Ejer og underviser

Sikkerhed i arbejdet med reb er topprioritet i virksomheden, og Frederik er:

–       ETW certificeret
–       Certificeret erhvervsklatrer
–       Aktiv klippe- og isklatrer
–       Verified ABA Assessor

Træservice Gruppen anvender kun faguddannede folk, og alt vores arbejde er fuldt forsikret. Vi lægger stor vægt på ansvarlighed, faglighed, imødekommenhed og sikkerhed, og vi yder altid den bedste service til vores kunder indenfor vores fagområde.

Vi overholder vores aftaler, og sørger for at have et ordentligt forhold til vores kunder, samarbejdspartnere, og ansatte. Vi er oprigtigt interesserede i vores fag og holder os opdateret med den nyeste viden.

KONTAKT OS I DAG

Firmainformation

Træservice Gruppen ApS
Toppen 177
DK-4000 Roskilde
Danmark

Tlf. +45 26 85 11 03
CVR: 32836593

Bank

Bank: Danske Bank
Reg. nr. 3409 Konto: 0011468632

Forsikring

Træservice Gruppen er forsikret hos Danske Anlægsgartnere med police nr.